İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus 25 Aralık 2023 56 Görüntüleme

TARSUS UMRECİLERİ DUALARLA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı umre turları kapsamında Tarsus İlçe Müftülüğümüzce organize edilen umre turuna kayıtlı umrecilerimize yönelik uğurlama programı düzenlendi.
Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Murat Akçay, “İlçe Müftülüğümüze başvuran umrecilerimizi uğurlamak için buradayız. Umre yolculuğu sıradan bir yolculuk değildir, Kur’an’ın indirildiği, İslam’ın temeli tevhidin merkezi olan Mekke’ye ve Medine’ye yapılan kutsal bir yolculuktur. İbadet ve ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine ve yakınlarına sâlimen ve gânimen kavuşmalarını, umrelerinin mebrûr ve makbûl olmasını Yüce Rabbimden diliyorum. ” dedi.
Tarsus Ulu Camii’nde 24.12.2023 Pazar günü gece gerçekleştirilen uğurlama programına İlçe Müftüsü Murat Akçay, Hac ve Umre Birimi görevlileri, din görevlileri ile umreye gidecek vatandaşlarımız ve yakınları katıldı. Duygulu anların yaşandığı programda umrecilerimiz İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster