İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2023 118 Görüntüleme

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARINDAN YARDIM KAMPANYASI

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Ahmet BEBEK yardım kampanyası hakkında şunları söyledi : Kıymetli Tarsuslu hemşerilerimiz, Deprem bölgemizde mağdur olan vatandaşlarımıza bir nebze fayda sağlayabilmek adına, Tarsus Ülkü Ocakları olarak tertiplediğimiz yardım kampanyamıza, tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.


Yardımda bulunan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyor Allah razı olsun diyoruz dedi.
Yardım Kampanyasının detayları ise şu şekilde : Depremde zarar gören vatandaşlarımıza gönderilmek üzere; Battaniye Bot, mont, Soba, Temel gıda malzemeleri, Çadır, Çocuk Bezi, Mama, Atkı, Bere ve benzeri malzemeler ile Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz Tarsus Ülkü Ocaklarına yardımlarını ulaştırabilirler.
İrtibat Num: 0505 271 24 40 – 0545 847 49 65


08.02.2023 Çarşamba günü ,Tarsus Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı olarak Kahramanmaraş’taki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım için; Başkan Ahmet Bebek ve 25 kişilik kişilik kurtarma ekibi ve yardım tırı deprem bölgesine hareket etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster