İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2023 129 Görüntüleme

TARSUS İYİ PARTİDEN YARDIM KAMPANYASI HER GÜN 17’DE YARDIM ARACI KALDIRIYOR

Tarsus İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. Burak ÖZDİL şu detayları paylaştı : İskenderun İlçe Başkanlığımızın kurduğu yardım alanına, parti binamızda hayırseverler tarafından toplanan yardımları bıraktık.

İskenderun ilçemizde 600’e yakın binamız ne yazık ki enkaz halinde. İskenderun halkı komple sokaklarda doğru düzgün çadır yok ısınma ve barınma ihtiyaçları karşılanamıyor.


Siz değerli vatandaşlarımızdan ricamız en öncelikli olarak çadır, battaniye, ısıtıcı (tüp, gaz yağı, elektrik), kışlık kalın giysi, bebek bezi, bebek maması, süt, hijyen malzemesi, uyku tulumu, konserve, yiyecek, ayakkabı, su gibi hayati önem taşıyan yardımları elinizden geldiğince esirgememeniz dedi.

Başkan Özdil şunları da ekledi : İYİ Parti Tarsus İlçe Binamızda her gün saat 17.00’da yardım araçları afet bölgelerine kaldırılacaktır. Benim getireceğim bir parçadan ne olur ki demeyin damlaya damlaya göl olur diyerek tüm hayırseverleri birlik ve beraberliğe çağrısında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster