Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Şubat 2024 32 Görüntüleme

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NU ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tarsus Ülkü Ocakları, vefat eden Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma programı düzenledi
Program, 20 Şubat 2024 Salı günü Tarsus eski Hükümet Konağı karşısındaki Makam Meydanı’nda gerçekleşti.
Makam Meydanı’nda 12:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılan etkinlikte, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anısına özel olarak hazırlanan fotoğraf sergisi ziyaretçilerle buluştu. Çakıroğlu’nun hayatından kesitlerin yer aldığı sergi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Saat 18:00’de ise Tarsus Ülkü Ocakları binasında anma töreni düzenecek. Törende, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan programda, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan belgesel sunumu gerçekleştirilecek. Ardından, sevilen ülkücü liderin şiirlerinden oluşan bir dinletiye yer verilecek.
Tarsus Ülkü Ocakları, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu ölüm yıl dönümünde düzenlediği anma programıyla unutulmaz kılmayı amaçlıyor.
Programa katılanlar, Çakıroğlu’nun hatırasını yaşatma ve onun ideallerine olan bağlılıklarını bir kez daha gösterme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster