Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 8 Mart 2024 45 Görüntüleme

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI ASENA BİRİMİ’NDEN AKKOZA’YA ZİYARET

Tarsus Ülkü Ocakları Asena Birimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Akkoza Medya Grubu’muzu Ziyaret Etti
Tarsus Ülkü Ocakları Asena Birimi Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Merve Kelek, Ortaöğretim Asena Birimi Başkanı Hilal Gök ve Beraberindeki heyet Akkoza Medya Grubumuzu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret edip, anlamlı hediyeler getirerek nazik bir tutum sergilediler
Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu, Rejisörümüz Erdal Alakaş, Eş Patronumuz Asuman Ünal ve tüm çalışma ekibimiz, ziyaretleri ve getirdikleri nazik hediyeler için teşekkür ederek, Tarsus Ülkü Ocakları Asena Birimi’ne çalışmalarında başarılar diledi.
Bu anlamlı ziyaret, kadınların önemini vurgulamak adına değerliydi ve Akkoza Medya ailesi olarak kadınların güçlenmesine ve toplumda daha fazla yer almalarına destek olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster