İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Şubat 2023 124 Görüntüleme

Tarsus, Türkiye İçin Tek Yürek

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından;Depremden etkilenip Tarsus’ta pansiyonlu okullarımıza yerleşen çocuklarımızın yaşadıkları travmaları atlatmaları ve morallerini yüksek tutmaları için, kaldıkları pansiyonlarda oyun ve etkinlik sınıfları açılıyor.
Tarsus’umuzun çeşitli okullarından gönüllü öğretmenlerimiz, KYK yurtlarında ve pansiyonlu okullarımızda misafir ettiğimiz afetzede çocuklarımız için seferber oldular.
Öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz; Tarsus’un dört bir yanından velilerimizin kıymetli destekleriyle, depremzede çocuklarımızın kaldıkları pansiyonlarda oyun ve etkinlik odaları kurdular.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu öğretmenlerimizin, Ashab-ı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda açtıkları etkinlik ve oyun sınıfında, depremzede miniklerimiz; öğretmenleriyle gönüllülerince çeşitli oyunlar oynuyorlar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster