İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Eylül 2023 86 Görüntüleme

TARSUS TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI YEŞİM SANCAKTAR İÇGÖRENDEN,TARSUS KENT KONSEYİ BAŞKANI AYSEGÜL BUTCHER’A ZİYARET

Tarsus Turizm Derneğinin Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi, İl Kültür Müdürlüğü, Çukurova Kalkınma Ajansı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi ve Tarsus Yöresel Yemekleri Araştırma Derneği gibi pek çok kurum ve yerel paydaşlarla bir araya gelip, 11/12.10.2023 tarihlerinde kentimizde gerçekleştirecekleri Tarsus Turizm Çalıştay Programına katılımlarımızla destek vermeleri için Tarsus Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşegül Butcher ‘i ziyaret etti.

Ayşegül Butcher gerçekleştirilen ziyaret için:” Çalıştayda emek veren herkese kolaylıklar diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı TARTUD Yön.Krl.Bşk.’ı Yeşim Sancaktar İçgören’e teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster