Ana Sayfa Gündem, Tarsus 29 Ağustos 2024 20 Görüntüleme

Tarsus TSO’dan, Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Yavuz Şahin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Tarsus ve bölge ekonomisindeki değişimler ve bu değişimlerin kente yansımaları değerlendirildi.

Ardından Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tarsus TSO yönetimi, Anteplioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, mesleki eğitim ve istihdama yönelik projeler ve olası ortak işbirliği konularını gündeme getirdi.

Her iki ziyarette de karşılıklı işbirliği ve dayanışmanın önemi vurgulanarak, kentin gelişimi için atılabilecek adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster