Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 8 Ekim 2024 16 Görüntüleme

Tarsus TSO, İstihdam ve Proje Ofisi Kurmak İçin Çalışmalara Başladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), bölgedeki istihdam sorunlarını çözmek ve iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek amacıyla istihdam ve proje ofisi kurma çalışmalarına başladı

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın liderliğinde oluşturulacak yeni yapılanmaya dair çalışmalar, paydaşların katılımıyla resmen başlatıldı.

Yeni ofisin, bölge iş dünyasının mesleki eleman ihtiyacına cevap vermesi ve istihdamın artırılmasına katkıda bulunması hedefleniyor. Koçak, yapılanmanın, hem işverenlerin hem de iş arayanların taleplerini karşılayarak, ekonomik büyümeye ivme kazandıracağını belirtti.

Tarsus TSO, bu adımla birlikte bölgedeki ekonomik gelişimi desteklemeyi ve iş gücü piyasasındaki dengesizlikleri gidermeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster