İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 17 Ağustos 2023 78 Görüntüleme

Tarsus Ticaret Borsası Yönetiminden “Birlik ve Beraberlik “ Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında gerçekleştirdi.
Boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise İlhan Titiz seçildi.
Yapılan, Yönetim kurulu toplantısında üyeleri ile birlikte “Büyük ve güçlü bir aileyiz” mesajı ile birlik ve beraberlik vurgusu verildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , bugüne kadar borsanın büyük işler başardığını belirttiği toplantıda, “ Boşalan Yönetim kurulu Başkanlığına, yönetim kurulu üyelerimin takdiri ile seçilmekten dolayı öncelikle yönetim kuruluma ve meclisime teşekkür ederim. Yönetim kurulu görevine seçilen İlhan Titiz kardeşime de hayırlı olsun temennilerimle Yönetim kurulu yetkili başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz ile Ayhan Bayram’a verdikleri destek için ise tekrar teşekkür ediyorum.
Ortaya koyacağımız vizyon ile Tarsus’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar önemli ve büyük işler gerçekleştirildi. Bizler bu gerçeklerin takipçisi olarak yönetim kurulumuz, meclisimiz ve üyelerimizin desteği ile hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz.
Çünkü; Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz olduğumuz için hep birlikte daha güçlü oluyoruz. Dün nasıl ki; Yönetim Kurulu ve Meclisi ile birlikte ‘ben değil biz’ felsefesi şiar edildiyse bugün de , yarın da ‘Ben değil biz’ demeyi şiar edinerek yolumuza devam edeceğiz. Tarsus ve ülkemiz için yapacak işlerimiz daha bitmedi. Aynı heyecan, aynı güç ve yoğun çalışmalarımız devam edecek. Taşın altında eli olan bizler her şeyi bir tarafa bırakıp Ülkemiz ve Tarsus için tüm gayretlerimizle çalışacağız.
Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki; Kavga kültürü ile hiçbir kurumun bir yere gelemeyeceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim. Ben bu vesileyle Borsamıza hizmet eden tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini , borsa personellerimizi yürekten kutluyor ve başarı dolu bir sürece imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster