İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 128 Görüntüleme

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALİ SEÇER ;” 18 MART ŞANLI BİR GÜNDÜR”

Kaymakamlik, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler derneği ve Kuvayi Miliye Mücahitler Derneginin çelenklerini sunduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma törenine katılan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, zafer gününde şu sözlere yer verdi.


“Tarihin seyrini değiştiren, milletimizin şan ve şerefini zirveye eriştiren, vatan sevgisini geliştiren görkemli bir destandır Çanakkale Zaferi Kahraman Türk askerlerimizin korkusuzca mücadele ederek uğrunda kanlar döktüğü, vatanımızın bağımsızlığı, bölünmezliği, geleceği ve milletimizin gücünü simgeleyen şanlı bir gündür bugün.
Zaferlerin en büyüğü, günlerin en anlamlısı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster