Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Ağustos 2023 123 Görüntüleme

TARSUS TİCARET BORSA’SI BAŞKANI ALİ SEÇER İSTİFA ETTİ

Tarsus Ticaret Borsa’sı Başkanı Ali Seçer istifa etti Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ali Seçer yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “2022 yılı Ekim ayından bu yana büyük bir onurla yürüttüğüm Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığını ve üyeliği görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle ayrılıyorum. Tarsus Ticaret Borsası ‘nda bundan sonraki süreçte Meclis Üyesi olarak görevime devam edeceğim. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca çalışmalarıma destek sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.


BAŞKANLIK GÖREVİNE “MUSTAFA TEKE” GETİRİLDİ

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, görevinden istifa etmesin ardından Tarsus Ticaret Borsası başkanlığına yönetim kurulu üyesi Mustafa Teke getirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster