Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Ağustos 2023 169 Görüntüleme

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN MAZBATASINI ALDI

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı Olağan İlçe Kongresinde yeni dönem CHP Tarsus İlçe Başkanı seçilen Selahattin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Müdürlüğü’nden aldılar.

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Tarsus’a yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde tamamladığımız kongremizin ardından İlçe Başkanımız Selahattin Şahin ve yönetim kurulu üyelerimiz mazbatalarını İlçe Seçim Müdürlüğü’nden aldılar. İlçe Başkanımız mazbatasını almasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Bugüne kadar verdiği mücadele ve partimize katkıları için Ozan Varal başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun ”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster