İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 161 Görüntüleme

TARSUS TENİS KULÜBÜNDE YENİ BAŞKAN ERDEM BİREROĞLU

Tarsus Tenis Kulübünde Yeni başkan Erdem Bireroğlu  başkan oldu.

 Önceki başkan Levent Alpaltaş ‘’Kurucusu olduğum ve 3. Dönem başkanlığını yaptığım Tarsus Tenis Kulübü olarak bu gün genel kurulumuzu yaptık.

Yeni başkan Erdem Bireroğlu başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diliyorum .Tarsus Tenis Kulübü Tarsusun Tarsus Belediyesi ve Sivil toplum kuruluşunun işbirliğiyle neler başarabildiği,uluslararası tenis tesisi haline gelmesi ve dünya çapında,turnuvaların düzenlendiği bir ortak değerdir.

Tenis sporunun halka yayılmasında kulübümüzün büyük emekleri vardır.Bundan sonrada kulübümüz Tarsusa değer katacak ulusal ve uluslararası turnuvalarla Tarsusumuzu tanıtmaya devam edecektir.Kulübümüzün bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster