İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus 17 Nisan 2024 20 Görüntüleme

TARSUS ST. PAUL MÜZESİ’NDE “TANGO RUHU” KONSERİ

Tarsus Kaymakamlığı Müze Müdürlüğü, 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus St.Paul Anıt Müzesi’nde unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu
16 Nisan 2024 Salı günü saat 14.00’te düzenlenen “Tango Ruhu” konseri, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, piyanoda Rufina Usmanova, Solistler Soprano Serin Saybaşılı, Tenor Hakan Bölükbaşı ve Bas Serkan Sevinç, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Konser, tango müziğinin etkileyici ve duygusal ezgileriyle Sanatçıların muhteşem performansıyla salon adeta bir müzik şölenine dönüştü.
Tarsus St.Paul Anıt Müzesi, kültürel etkinlikler ve sanatsal faaliyetlerle bölge halkına benzersiz deneyimler sunmaya devam ediyor. Tango tutkunlarının bir araya geldiği bu özel konser, Tarsus’un kültürel hayatına önemli bir katkı sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster