Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 27 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

TARSUS SPOR “TAM KADRO” TOP BAŞI YAPTI

Tarsus’un efsanevi kulüplerinden Tarsus Spor Kulübü, (Bugün) 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü, 27 Aralık Stadyumu’nda görkemli bir sezon açılışıyla yeni döneme start verdi

Futbolcu velilerinde yoğun ilgi gösterdiği, sezon açılışında yaklaşık 500 sporcu ve futbolcu, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirirken, kulüp yöneticileri de sahadaydı. Çalışmaları yakından izleyen yöneticiler, sporculara moral vererek büyük alkış topladı.

Geçtiğimiz sezon bir kategori hariç tüm kategorilerde şampiyon olarak Tarsus’un gururu olan Tarsus Spor Kulübü, bu yıl da hedef çıtasını en yükseğe koydu! Mersin ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek isteyen kulüp, tüm kategorilerde Tarsus birincisi olmayı ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Ali İlk, Akkoza Medya’ya yaptığı açıklamada, yaklaşık 400 lisanslı futbolcularıyla bu sezon da büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. Başkan İlk, “Geçen sezon u13 hariç tüm kategorilerde şampiyon olduk ve Mersin’i en iyi şekilde temsil ettik. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a da amatör spor kulüplerine daha fazla destek vermesi gerektiğini ilettik. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp sporla iç içe olması, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi ve Türk futboluna kazandırılması bizim öncelikli hedefimizdir,” dedi.

Futbol Koordinatörü Cemre Çelik ise A takımının geçtiğimiz sezonki başarısından gururla bahsetti. “Son anda kendi hatalarımızdan dolayı bir üst lige çıkmayı kıl payı kaçırdık ama bu sezon dersimizi aldık. Daha çok çalışarak, daha tecrübeli birşekilde büyük başarılar elde edeceğiz,” dedi.


Tarsus Spor Hocalarından Emre Delil de yeni sezona dair umut dolu açıklamalarda bulundu. “Başarılı olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu süreçte başta Başkanımız Ali İlk olmak üzere tüm yönetimimize ve velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” diyerek yeni sezonun parolasını belirledi:

“Hep birlikte DAHA BÜYÜK BAŞARILARA”  dedi.

Yönetici ve Futbolcular da Akkoza Medya mikrofonlarımıza, duygu ve düşüncelerini aktararak yeni sezonun başarılı geçmesini temenni ettiler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster