Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 20 Haziran 2023 151 Görüntüleme

TARSUS SPOR KULÜBÜ’NDE HEYECAN VERİCİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

Kulüp Başkanı Ali İlk bugün tecrübeli iki antrenör olan Emre Delil ve Muzaffer Yıldırım ile alt yapı antrenörlüğü konusunda sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Emre Delil ve Muzaffer Yıldırım, tecrübeli antrenörler olarak tanınmaktadır ve Tarsus Spor Kulübü’nün alt yapı çalışmalarında önemli bir rol üstlenecekleri de aşikardır. Ancak sürprizler bununla da sınırlı değil. Tarsus Spor Kulübü, genç futbolcuların yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için bir futbol okulu açıyor.

Bu futbol okulu, Tarsus Spor Kulübü’nün gelecekteki başarılarına doğrudan etki edecek bir adım olarak değerlendiriliyor. Futbol okulunun başarılı bir şekilde yönetilmesi için psikolog Aslıhan Ertem ile anlaşma sağlandı. Aslıhan Ertem, sporcuların mental ve duygusal gelişimlerine odaklanarak onların saha içindeki performanslarını artırmayı hedefliyor.

Tarsus Spor Kulübü’nün başkanı Ali İlk, yapılan bu anlaşmaların kulüp için büyük bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Yeni antrenörlerin ve futbol okulunun kulübü zirveye taşıyacak adımlar olduğuna inanıyor ve taraftarlarından bu sürece destek vermelerini istiyor. futbolseverler de kulübün atacağı her adımı heyecanla takip etmeye devam edecek. Kulübün yetenekli genç futbolcuları keşfederek, yetiştirerek ve onlara profesyonel bir gelecek sunarak başarılara ulaşması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster