Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 20 Haziran 2023 125 Görüntüleme

SON DAKİKA !!! Tarsus Hal Kavşağında Otobüs ile Kamyon Çarpıştı.1 kişi Öldü, 28 kişi Yaralandı

Tarsus’ta D-400 karayolu Hal kavşağında yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre M. N.’nin kullandığı Antalya- Adana seferini yapan 07 ABS 327 plakalı yolcu otobüsü ile S. K.’nin kullandığı 33 NYS 13 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, önce yol kenarında park halinde duran boş bir dorseye çarpıp, ardından dereye düştü.

Kazada otobüs sürücüsü M.N. olay yerinde yaşamını yitirdi. Kupası parçalanan kamyonun sürücüsü ise ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 sağlık, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye arama kurtarma ve Emniyet ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada 28 kişi yaralandı. Trafikte aksama yaşanan kaza bölgesinde geniş önlemler alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster