Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Haziran 2023 120 Görüntüleme

TARSUS ŞAH TARZ TARIM’dan “Önemli Bir İş Anlaşması Daha”

Antalya’dan iş kadını Serpil Urbayar ve Tarsus Şah Tarz Tarım arasında gerçekleşen önemli bir iş anlaşması, tarım sektöründe heyecan yarattı.

İşletme sahibi Orkide Çubuk önderliğindeki Tarsus Şah Tarz Tarım, Serpil Urbayar’ın destekleriyle iş akdi başlattı. Tarımsal alanda faaliyet gösteren bu iki güçlü isim arasındaki iş birliği, büyük bir başarıya dönüşme potansiyeli taşıyor.


Orkide Çubuk, Şah Tarz Tarım’a sağladığı destek için Serpil Urbayar’a içten teşekkürlerini iletti. Antalya piyasasının Şah Tarz Tarım’a şans getireceğine inanan Urbayar ise başarılı bir iş birliği süreci diledi.

İş akdinin imzalanmasının ardından Orkide Çubuk, Handanın Mutfağı’nın sahibi Handan Batmaz’a da günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için minnettarlığını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster