Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Eylül 2023 78 Görüntüleme

Tarsus Gazeteciliğinin Önde Gelen İsimlerinden Mehmet Can Bulut Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tarsus Akdeniz Gazetesi’nin kurucu ve başyazarı olarak uzun yıllar boyunca Tarsus’ta önemli işlere imza atan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin yöneticilerinden biri olan değerli gazeteci Mehmet Can Bulut, aramızdan ayrıldı
Gazetecilik kariyeri boyunca topluma önemli hizmetler sunan Bulut, memleket sevgisiyle tanınan bir isimdi. Mehmet Can Bulut’un cenazesi, 13 Eylül Çarşamba günü öğle namazı sonrasında Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Tarsus İdman Yurdu’na sevgisi ve emekleri dolayısıyla son yolculuğunda, tabutu Tarsus İdman Yurdu bayrağı ile örtüldü. Ayrıca Kurucusu olduğu Akdeniz Gazetesi ‘de tabutuna konarak son yolculuğunda Merhum Mehmet Can Bulut’a eşlik etti.
Cenaze törenine; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Siyasi Parti Temsilcileri, çok sayıda seveni ve meslektaşı katıldı. Gazetecilik alanındaki değerli katkıları ve memleketine olan bağlılığı ile her zaman hatırlanacaktır.
Mehmet Can Bulut’un kaybı, Tarsus gazeteciliğine büyük bir boşluk bırakmıştır. Merhum Mehmet Can Bulut’a Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster