Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 2 Ocak 2024 78 Görüntüleme

Tarsus Otoyolunda Havaalanı Servis Otobüsü Yandı

Tarsus’un Mersin-Adana istikametinde bulunan otoyolda, 34 VK 3192 plakalı sürücüsü belirlenemeyen bir havaalanı servis otobüsü, iddiaya göre lastiklerinden çıkan yangın sonucu alev aldı.

Yangını fark eden sürücü, aracı güvenlik şeridinde durdurarak yolcuları tahliye etti. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını kontrol altına alarak söndürdü. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, otobüs kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Sürücünün sağduyulu müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin hızlı tepkisi sayesinde olayın daha büyük bir felakete dönüşmesi önlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster