Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2024 33 Görüntüleme

Tarsus Müftüsü Murat Akçay’dan Vekâletle Kurban Kampanyasına Destek

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen 2024 Yılı Vekaletle kurban kesim organizasyonu’na destek olmak amacıyla kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesine verdi.

Müftü Akçay, ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla vekalet yoluyla kurban bağışı kampanyası başlatmıştır. Vakfımıza emanet edilen kurbanlar İslami usullere uygun şekilde kesilerek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Vekalet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler yurt içinde 11.750 Türk Lirası, yurt dışında ise 4.750 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını müftülükler ve din görevlileri aracılığıyla, bagis.tdv.org internet adresinden ve ‘TDV Bağış’ uygulaması üzerinden 16 Haziran’a kadar gerçekleştirebilirler.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster