Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 30 Kasım 2023 110 Görüntüleme

Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Akkoza Medya Grubunu Ziyaret Etti

Tarsus Müftüsü Murat Akçay, 27.11.2023 Pazartesi günü , Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörü Erdal Alakaş ile bir araya gelen Müftü Akçay, gündem üzerine sohbet gerçekleştirdi.
Akkoza Medya’nın stüdyosunu da ziyaret eden Müftü Akçay, canlı yayın ve diğer çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Rejisör Erdal Alakaş, stüdyonun teknik altyapısı ve projeler üzerine Müftü Akçay’a bilgi verirken, Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu ise müftüye yapılan nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Hasan Selenoğlu, Sayın Akçay’ın ziyaretinin Akkoza Medya Grubu için önemine vurgu yaparak, “Müftü Murat Akçay’ın bizleri ziyaret etmesi kurumumuz için anlamlı bir buluşma oldu. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster