İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 8 Ekim 2022 236 Görüntüleme

TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ ,TARSUS DEVLET HASTANESİNDE ”MEVLİD KANDİLİ”PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tarsus Müftülüğü , Hastanede Mevlid Kandili  programı düzenledi.
Tarsus Müftülüğü tarafından “2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanları ve hastalara yönelik “Mevlid Kandili” programı düzenledi.
Tarsus devlet hastanesi Konferans Salonundaki programa Hastane yönetimi, sağlık personeli ve yatılı hastalar katıldı.
Tarsus Müftülüğü Manevi Destek Uzmanları tarafından organize edilen programda katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından ‘Peygamberimiz, Cami ve İrşat’ kitabı hediye edildi.
Programa konuşmacı olarak katılan Tarsus Müftüsü Ali Can, “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temesıyla katılımcılara bir konferans gerçekleştirdi. Tarsus Müftüsü Ali Can; “Peygamber Efendimiz’e dair özet bilgiler verdi ve” tarih boyunca hiç kimseye, Peygamber Efendimiz’e söylenildiği kadar “İYİ Kİ DOĞDUN” denilmedi” diyerek Efendimizin çocuklara, gençlere verdiği öneme vurgu yaptı.
Sayın Müftü Ali Can konuşmasının sonunda sağlık çalışanların Mevlid kandillerini tebrik ederek hastanenin yeni doğan servisini ziyaret etti. Bir annenin talebi üzerine yeni doğan bebeğinin kulağına ezan ve kamet okuyarak ‘Ali’ ismini verdi. Yatılı kalan hastalara da acil şifalar temennisinde bulundu.
Mevlid-i Nebinin anlatıldığı programın sonunda servis çalışanlarına, hasta ve hasta yakınlarına çeşitli ikramlar sunularak Tarsus Müftülüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster