Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Tarsus, Yaşam 7 Aralık 2023 80 Görüntüleme

TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ “O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR” PROJESİYLE BAHŞİŞ ve KULAK KÖYÜNDE

Tarsus İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, “O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında Bahşiş ve Kulak Mahallelerinde gerçekleştirdiği vaaz, irşat ve manevi destek ziyaretleriyle toplumun farklı kesimlerine dokunmaya devam ediyor.

Projeye dahil edilen Bahşiş İlkokulu, Dirençli Raşitizm hastası Ramazan Eren ve ailesi, Kıbrıs Gazisi Halil Çevikoğlu ve ailesi, Mert Emiroğlu ve ailesi, Fahrettin Gaya ve aileleri ziyaret edildi. Ayrıca, Kulak Mahallesinde koah hastası Mehmet Sarı ve ailesi ile 95 yaşındaki Eren ailesinin annesi ziyaret edildi.


İlçe Vaizi Muhammed Furkan Kulaz, öğle namazını Bahşiş Merkez Camiinde cemaatle kıldırdı. Namaz sonrasında cemaate vaaz ve nasihatte bulunarak manevi destek sağladı. Ziyaretler sırasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınlarından çeşitli kitap ve dergiler vatandaşlara hediye edildi.

Programa, İlçe Vaizleri Emine Can ve Fatma Uğur, Bahşiş Merkez Camii İmam Hatibi Hakverdi Cihan, Kur’an Kursu Camii İmam Hatibi Ahmet Taş, Kulak Mahallesi Camii İmam Hatibi Muhammet Ali Kara da katılım gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster