Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 55 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü “Hayır Kermesi” Açıldı

Tarsus Müftülüğü, hayırseverlik ve dayanışma ruhunu canlandırmak amacıyla “Hayır Kermesi” düzenledi

Kermes, Ulu Cami avlusunda, 10-18 Mayıs tarihleri arasında her gün 07.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Kermesin açılışı, 10 Mayıs saat 10.30’da gerçekleştirildi ve renkli bir tören düzenlendi. Açılışta, geleneksel Türk müziğini temsil eden mehter takımı eşliğinde kermesin kapıları ziyaretçilere açıldı. Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Müftüsü Murat Akçay, ve İlçe Protokolünü ile birlikte kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Kermeste, çeşitli el emeği ürünler, gıda ve hediyelik eşyalar satışa sunuluyor. Ziyaretçiler, alışveriş yaparken aynı zamanda hayırseverlikte bulunmanın mutluluğunu yaşadı. Kermesin, Tarsus halkının bir araya gelerek yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmesine de katkı sağlaması hedefleniyor.

Tarsus Müftülüğü’nün düzenlediği “Hayır Kermesi”, toplumda yardımlaşma ve dayanışma bilincinin gelişmesine ve ihtiyaç sahiplerine destek olunmasına olanak sağlayarak önemli bir rol üstleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster