Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 49 Görüntüleme

TARSUS ENGELLİLER PLATFORMU MÜZİK DİNLETİSİ SUNDU

Tarsus’ta, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Tarsus Kaymakamlığı, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Tarsus Engelliler Platformu işbirliğiyle Yarenlik Alanı’nda düzenlenen törende, engelli bireylerin yetenekleri ve becerileri ön plana çıktı.

Programda, Engelliler Platformu üyeleri tarafından müzik ve gösteriler sunuldu. Tarsus Yarenlik Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde ise Engelliler Platformu, çeşitli gösteriler ve müzik dinletileriyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Katılımcılar, engellilerin toplumda daha fazla yer alması ve farkındalık oluşturulması amacıyla bir araya gelerek önemli bir mesaj verdi.

Tarsus Belediyesi ve Kaymakamlık, Engelliler Dernekleri başkanlarına çiçek takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti. Engelliler Haftası etkinlikleri, engellilerin hakları ve sorunlarına dikkat çekilmesi bakımından önemli bir platform sağladı ve toplumda farkındalık yaratılmasına katkı sağladı.

Bu anlamlı etkinliklerle, engelli bireylerin toplumda tam ve eşit bir şekilde yer alması için farkındalık artırılmış oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster