Ana Sayfa Gündem, Spor, Yaşam 22 Temmuz 2024 28 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü Gülek Mahallesi’nde Sabah Namazı Buluşmalarını Başlattı

Tarsus Müftülüğü, Gülek Mahallesi Erdoğan Gündoğdu Camii’nde Cumartesi günü ilk kez sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdi.

Bu buluşmaların her hafta cumartesi günü düzenli olarak devam edeceği belirtildi. Müftü Murat Akçay, “Maddî ve manevî emeği geçen herkese teşekkür ederiz,” diyerek emeği geçenlere minnettarlığını ifade etti.

Ayrıca, Gülek Mahallesi Çarşı Camii’nde de Pazar sabah namazı buluşması düzenlendi. Bu buluşmaların her hafta pazar günü devam edeceği bildirildi. Her iki etkinlik de cemaatin yoğun katılımıyla gerçekleşti ve katılımcılar arasında büyük bir memnuniyet oluşturdu.

Müftü Akçay, bu tür etkinliklerin manevi birlikteliği güçlendirdiğini ve toplumsal dayanışmayı artırdığını belirterek, vatandaşları bu buluşmalara davet etti. Topluma hizmet eden bu tür organizasyonların, Tarsus’ta manevi hayatın zenginleşmesine katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster