Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 17 Ocak 2024 83 Görüntüleme

ÖZGÜR TÜRKER “İYİ PARTİ SAFLARINA GEÇTİ”

Mersin ve Tarsus siyaset sahnesinde önemli bir gelişme yaşandı. Tarsuslu iş insanı Özgür Türker, Memleket Partisi il başkanlığı, ilçe başkanlığı ve milletvekili adaylığı gibi önemli görevlerde bulunmuş deneyimli bir isim olarak, İyi Parti saflarına geçti.
Meral Akşener’in kendisine taktığı rozetle resmi olarak İyi Parti üyesi olan Türker, bu kararını İyi Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikte duyuruldu. Milletvekili Burhanettin Kocamaz ve parti yöneticileri de bu önemli anında Türker’e eşlik etti.
Türker’in İyi Parti’ye katılması, Mersin ve Tarsus siyaset arenalarında büyük yankı uyandırdı. Bu gelişme, Türker’in deneyimli siyaset kariyerini İyi Parti çatısı altında sürdüreceği beklentilerini beraberinde getirdi.
Türker’in katılımı, İyi Parti’nin güçlenmesine ve siyasi sahnedeki etkisinin artmasına yönelik umutları da beraberinde getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster