Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Ocak 2024 59 Görüntüleme

AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI “FOTOĞRAFLARLA YÜREĞİMDE FİLİSTİN” SERGİSİ AÇILDI

Filistin’e Destek… AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığından “Fotoğraflarla Yüreğimde Filistin” Sergisi
Tarsus AK Parti İlçe Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek Tarsus Müzesi’nde “Fotoğraflarla Yüreğimde Filistin” adlı duygu yüklü fotoğraf sergisini düzenledi.
17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 11:00’de gerçekleşen açılış törenine yoğun ilgi gösterildi.
Sergi, Filistin’deki yaşanan olaylara dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak amacıyla hazırlandı. Üç gün boyunca açık kalacak olan sergi, Tarsus halkını Filistin’e dair yaşananlara odaklanmaya davet ediyor.
AK Parti Tarsus Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından titizlikle organize edilen etkinlik, ziyaretçilere Filistin’de yaşanan acıyı fotoğraflar aracılığıyla sunmayı hedefliyor. Sergide kullanılan fotoğraflar, Anadolu Haber Ajansı tarafından sağlanmıştır.
Tarsus halkı, bu önemli etkinliği ziyaret ederek Filistin’deki olaylar hakkında daha fazla bilgi edinme şansını elde edebilir ve sergi süresince duygusal bir deneyim yaşayabilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster