İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Yaşam 9 Ağustos 2023 107 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinde “Gençlerle Baş Başa” Buluşmaları Devam Ediyor

Din hizmetinde çeşitliliği ve ulaşılabilir olmayı ilke edinen Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi, yeni misafirleriyle amacına ulaşmış olmanın sevincini yaşadı.
Tarsus Müftüsü Ali Can, Aile ve Gençlik Merkezi koordinatörlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencileri bir buluşma gerçekleştirdi.Tarsus Müftüsü Ali Can, Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi bir grup öğrenci ile bir araya gelerek geniş çaplı bir söyleşi gerçekleştirdi.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Müftü Ali Can, Aile ve Gençlik Merkezi’nin önemi ve amacına yönelik genel bir değerlendirme ve bilgi paylaşımı yaparak öğrencilerin görüş ve önerilerini dikkatle dinledi.
“Aile ve Gençlik Merkezimiz bizim için heyecan verici bir hayaldi, ancak bu hayalimizin güzel bir neticeye gerçeğe dönüştüğünü görmekten son derce mutluyuz” diyen Tarsus Müftüsü Ali Can, “ bu sayede çocuklara ve gençlere verdiğimiz eğitimi aileleri ile paylaşıyor ve bu değerlerin kalıcı olması için birlikte çaba sarf etme imkanı buluyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster