Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Ağustos 2024 22 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamlığı’ndan Yeni Doğan Bebeklere Hoş Geldin Ziyareti

Tarsus Kaymakamlığı’nın koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi kapsamında, Haziran ve Temmuz aylarında dünyaya gelen bebeklere yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi

Proje kapsamında, Akşemsettin, Barbaros, Fahrettin Paşa, Fevzi Çakmak, Tozkoparan Zahit ve Yunus Emre mahallelerinde ikamet eden 8 aileye ziyaretler düzenlendi.

Ziyaretler sırasında, ailelerin yeni doğan bebekleri için çeşitli hediyeler takdim edildi. Tarsus Kaymakamlığı yetkilileri, bu tür ziyaretlerin aileler arası dayanışmayı artırmak ve yeni doğan bebeklerin sağlıklı büyümelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Proje kapsamında yapılan ziyaretlerin, toplumda güven ve dönüşüm duygusunu pekiştirmek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Etkinlik, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster