İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam, Yazarlar 21.10.2022 299 Görüntüleme

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’’nü Kutladı

“21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” Kutlu Olsun…

Özsu mesajında;’’ Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi basındır. Gazeteciler, haber alma özgürlüğü, ifade ve fikir hürriyetinin kamusal alanda doğru yayılabilmesi açısından büyük bir sorumluluğa sahiptir.

Gazeteciler, kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden dünyanın her köşesinde haber alma ihtiyacını karşılayarak toplumun doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasına aracı olan fedakârca büyük emek harcayanlardır.

Bu vesileyle, bu önemli görevi yerine getirirken ebediyete intikal eden gazetecilerimizi, Basın şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, değerli basın çalışanlarının ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster