İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Nisan 2024 11 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Şehitlertepesi Mahallesinde Vatandaşlarla Biraya Geldi

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Cuma Buluşmaları kapsamında Şehitlertepesi Mahalle Muhtarlığını ve bu mahallede ikamet eden vatandaşlarını evlerinde ziyaret etti

Kaymakam AKYÜZ’e ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü İhsan YALÇINKAYA, Müftü Murat AKÇAY, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin ÇELİK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasibe ÇETİNAY, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aziz TÜRKMEN ve Şehitlertepesi Mahalle Muhtarı Ruhi GÜNGÖR de eşlik etti.

Kaymakam AKYÜZ, ziyaretlerin ardından Şehitlertepesi Mahallesi’nde bulunan kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Kaymakam AKYÜZ, mahalle sakinlerinin istek ve beklentilerini dinleyip çözüm noktasında gereken adımların atılacağını belirtti.

Şehitlertepesi Mahallesinde gerçekleşen bu buluşma, kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarının vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etmeleri ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdürmeleri açısından önem taşıyor. Bu tür etkinlikler, kamu ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendirerek, toplumsal dayanışma ve hizmet anlayışını pekiştiriyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster