İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Şubat 2023 114 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu,Meslek Odası Başkanları ile Bir Araya Geldi

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda meslek odası başkanları ile bir araya geldi.

Kaymakam Otcu, meslek oda başkanlarına deprem ve depremzedeler ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Otcu, Tarsus genelinde 3.244 afetzedenin kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhane, pansiyon, yurt ve otellerde misafir edilerek her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ve günlük olarak üç öğün yemek ikram edildiğini bu sayının evlerde misafir edilenlerle birlikte 15.000 olduğunu belirtti.


Tüm okulların yardım toplama merkezi olarak belirlendiğini hatırlatan Kaymakam Otcu, Tarsuslu vatandaşlardan özellikle afetzedelerin ihtiyaç duyacakları gıda yardımlarını yapmaya devam etmelerini, meslek odalarından da oluşacak diğer ihtiyaçlara yönelik (elektrik, tesisat, bakım, tamir, teknik destek, üretim vs) destekte bulunmalarını isteyerek, günün birlik olma günü olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster