Ana Sayfa Gündem, Tarsus 9 Şubat 2024 64 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu İçin Veda Programı Düzenlendi

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri tarafından veda yemeği düzenlendi

Yemeğe, Tarsus’taki çeşitli kamu kurumlarının yetkilileri ve işbirliği içinde çalıştığı diğer kuruluşların yöneticileri katıldı. Katılımcılar, Kadir Sertel Otcu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar dilediler.

Yemekte, Tarsus halkının gösterdiği ilgi ve sevgi de vurgulandı. Kadir Sertel Otcu, katılımcılara duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’ta geçirdiği süre boyunca kurduğu güzel dostlukları ve işbirliklerini unutmayacağını belirtti. Yemeğin sonunda, hatıra fotoğrafı çekilerek veda etkinliği son buldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster