İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Şubat 2024 46 Görüntüleme

MERSİN’DE OKUL SPORLARI GENÇLER TÜRKİYE KİCKBOKS ŞAMPİYONASI BAŞLADI

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen şampiyonaya Türkiye genelinde 52 ilden toplam 650 sporcu katıldı. Bu sporcuların içinde 380 erkek ve 270 kadın yer aldı.

Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisine Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Okul Sporları Şube Müdürü İlker Necmi Vurur ve Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir gibi önemli isimler katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan federasyon başkanı ve İl Müdürü, tüm sporculara başarılar dilediler ve şampiyonanın önemine vurgu yaptılar.

Turnuva, bugün başlayıp 11 Şubat 2024 Pazar günü final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek. Bu süreçte genç sporcular, yeteneklerini sergileyerek ulusal düzeyde mücadele etme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster