İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Şubat 2023 123 Görüntüleme

TARSUS KAYMAKAMI DEPREMZEDELERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU,hafta sonu 200 depremzedeyi misafir etmek üzere hazır hale getirme çalışmaları devam eden Türkiye Diyanet Vakfı TTB Öğrenci Yurdu ile 60 depremzede için hazır hale getirilme çalışmaları devam eden eski MUKAL Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Sn Kaymakamımız Kadir Sertel OTCU, Ümmügülsüm Cırık MTA Lisesinde oluşturulan depremzede yardımları ve tasnif deposunu ziyaret ederek çalışmalara nezaret edip görevlilerden bilgi aldı.


Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Otcu, “Tarsuslu vatandaşların özellikle depremzede kardeşlerimizin ihtiyaç duydukları gıda yardımlarını yapmayı sürdürmelerini istiyor ve bekliyoruz..” dedi.


Ayrıca ,İlçe Afet ve Acil Yardım Koordinasyon Kuruluda , Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplanarak ilçe genelinde depremzede yapılan yardımları değerlendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster