İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 20 Şubat 2023 135 Görüntüleme

MERSİN BAROSU DEPREM YARDIM KOMİSYONU İLE DEPREMZEDELERE DESTEK İÇİN HATAY’DAYDI

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı  Av. Kazım Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi Av. İbrahim Hakkı Koç, TBB Delegesi Av. Şenol Yücesoy ve Baro Deprem Komisyonu üyesi avukatlar, afetzede vatandaşlarımıza, meslektaşlarına ve yakınlarına insani yardım, hukuki destek ile delil tespitlerinin yapıldığı, Hatay ili TBB Deprem Koordinasyon Merkezinde gönüllü baro olarak çalışmalara katıldılar.
İnsani yardım tırı da, Arbel ve Testa Un şirketlerinin gıda, Merport ve Emsal Taşımacılık Şirketlerinin lojistik katkılarıyla, Hatay Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nin Hatay’da kurduğu deprem koordinasyon merkezine ulaştırılarak, ihtiyaçlar depremzede vatandaşlarımız ile avukatlarımıza koordinasyon sağlanarak dağıtılmıştır. Diğer barolar ile birlikte, TBB koordinasyonunda insani yardım ve delil tespiti çalışmaları devam etmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster