İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Ocak 2023 153 Görüntüleme

TARSUS KADIN PLATFORMU ; ‘’ DİKKAT! BU ÜLKEDE KADIN KATLİAMI VAR ’’ DİYEREK, YARENLİK ALANI’NDA BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ.

Tarsus Kadın Platformu, Tarsus’ta gerçekleşen Emine Ekinci Cinayeti ile ilgili Yarenlik Alanı’nda saat 13.00 ‘de basın açıklaması düzenledi.
13 Ocak Cuma gecesi geç saatlerde Çağlayan Mahallesi’ne Mehmet Ekinci evli olduğu Emine Ekinci’yi silahla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Emine Ekinci doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Tarsus ‘ta yaşanan kadın cinayetine Tarsus Kadın Platformu sessiz kalmadı. ’’Emine Ekinci isyanımızdır’’ ,’’Kadın cinayetleri politiktir’’, ‘’Yasta değil isyandayız!’’, ’’Erkek vuruyor, Devlet koruyor!’’, ’’Bu Ülkede kadın katliamı var’’ pankartları açarak basın açıklaması düzenleyen Tarsus Kadın Platformu üyeleri, yaptıkları açıklama ile kadın cinayetlerinin son bulmasını istediklerini dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster