Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Haziran 2024 51 Görüntüleme

Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği “Yaza Merhaba” Konseri Düzenlendi

Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba” konseri, Tarsus Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Uyan, çeşitli kurum başkanları ve temsilcileri, dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Şef Mehmet Tevfik Utku yönetimindeki program, iki bölümde sunuldu. Konserde, koro ve solo performanslar eşliğinde sanat müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi. Dinleyicilere müzik ziyafeti sunulan gece, büyük beğeni topladı.

Dernek Başkanı Feryal Soydan Bulut, konserin gerçekleşmesine destek olan ve katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti. Sanatseverler, bu tür etkinliklerin devamını dileyerek programdan memnun ayrıldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster