İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Kasım 2022 255 Görüntüleme

MUHARREM İNCE TARSUS ‘U ZİYARET ETTİ

MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI Sn. MUHARREM İNCE TARSUSTA,
ÖZELLİKLE GENÇLER TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Memleket Partisi Genel Başkanı Sn. Muharrem İNCE bugün Tarsus’a geldi. Mersin İl Başkanı Özgür TÜRKER ve Tüm İlçe Başkanları Milletvekilleriyle birlikte, Ulu Camii ‘de Cuma Namazı kıldı ,ardından Tarsus Turuna başlayan Sn. İNCE ,Kırkkaşık Bedesteni ve Bedesten önündeki standları gezdikten sonra, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn Ruhi KOÇAK ile sohbetin ardından birlikte toplantı salonuna geçip ülke sorunlarını konuşuldu, ve ardından Sn KOÇAK Genel Başkan İNCE’ye hediye taktim edildi.
Başkan İNCE’nin bir sonraki durağı Tarsus Ziraat Odası oldu. Burada da Tarsus Ziraat Odası Başkanı Sn Veyis AVCI tarafından karşılandı. Ziraatçilerin sorunlarını birlikte konuştuktan sonra Sn AVCI Genel Başkan İNCE’ye çiçek taktim etti.
Ardından Tarsus Kleopatra Kapısı önünde hatıra fotoğrafı çektiren İNCE’ye Memleket Partisi Milletvekilleri ve partililer eşlik etti. İNCE bir yandan da esnafla sohbet edip şikayetlerini dinledi.
Tarsus gezisinin bir sonraki durağı Akkoza Medya Grubuna oldu.
İçtenlikle karşılanan Sn İNCE ekibimiz ile de sohbet edip ,CEO Hasan SELENOĞLU tarafından takdim edilen çiçeğin ardından ekibimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son olarak Yarenlik alanında esnaf ve vatandaşlarla buluşan İNCE ‘ye özellikle gençlerin yoğun ilgisi vardı. Tarsus PTT önünde Tarsus ziyaretini sonlandıran Sn Muharrem İNCE ,Tarsuslu vatandaşların ilgisinden memnun olarak ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster