İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Yaşam 2 Haziran 2023 107 Görüntüleme

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Hatay Arsuz’da Bilim Şenliği Düzenledi

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ;Tarsus Üniversitesi, Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle depremzede çocuklara moral ve motivasyon amacıyla TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı Özel Destek Çağrısı kapsamında sunulan “T-ARSUZ “Bilim Şenliği Projesi başladı.


Hatay’ın Arsuz ilçesinde 1-3 Haziran 2023 tarihleri arasında 3 gün sürecek şenliğin açılışı;Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZTÜRK ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YANMAZ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster