İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 13 Nisan 2023 162 Görüntüleme

MEHMET METİN ve ÖĞRENCİLER ,ALİ GARANLI’YI ZİYARET ETTİ

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 178. Yıldönümü ve Polis Haftası sebebiyle Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali GARANLI’yı ziyaret etti.


Bu ziyarette kendisine ;Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu Müdürü Işık TAŞÇIOĞLU, öğrencileri Ömür Atlas GÜNAY ve Meryem Asya ÇULLUM, Tarsus İlkokulu Müdürü Celal GÖZLER ve öğrencileri Jiyan AYKIZ ,Burak YÜCE, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Volkan OLCAYTU, öğrencileri Cumali Efe AKIN ve Nehir TURAÇ, Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi Müdürü Erkan ABAY, öğrencileri Aleyna FİDANOĞLU, Mehmet Selim ASLAN da eşlik etti.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili şunları dile getirdi:“Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da ,halen görev başında bulunan polislerimize de Polis Haftası vesilesiyle; minnet ve saygılarımızı sunuyoruz. “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster