Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 2 Mayıs 2024 16 Görüntüleme

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu, Pansiyon ve Özel Eğitim Merkezlerini Denetledi

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu, Şubat ayında aldığı karar doğrultusunda harekete geçerek önemli denetimler gerçekleştirdi

Kurulun oluşturduğu komisyonlar, Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Pansiyonu ve Tarsus Özel Yeşeren Umutlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek gerekli incelemeleri yaptı ve raporladı.

Pansiyon ziyareti sırasında yapılan denetimlerde, öğrencilerin barınma koşulları, güvenlik önlemleri ve hijyen standartları detaylı bir şekilde incelendi. Aynı şekilde, özel eğitim merkezi ziyaretinde de öğrencilerin eğitim ve rehabilitasyon süreçleri, tesisin fiziksel şartları ve personel kalitesi üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.Yapılan incelemeler sonucunda hazırlanan raporlar, ilgili kurumların daha etkin ve adil bir hizmet sunmaları için rehber niteliği taşıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster