İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Şubat 2023 135 Görüntüleme

Tarsus İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı ,Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında Yapıldı

Tarsus Kaymakamımız Sn.Kadir Sertel OTCU başkanlığında ,Tarsus Sanayi ve Ticaret Odasında yapılan toplantı sonrasında,Kaymakam OTCU yaptığı açıklamada;

Tarsus genelinde 3173 afetzedenin kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhane, pansiyon, yurt ve otellerde misafir edilerek her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ve günlük olarak üç öğün yemek ikram edildiğini,Tarsus’ta evlerde akrabalarının yanında yaklaşık 10.000 afetzedenin misafir edildiğini, bu afetzedelere de talepleri halinde gıda ve diğer yardımlar yapıldığını, ifade ederek gerek deprem bölgesine gerekse Tarsus’taki depremzedelere yardımlarını esirgemeyen kadirşinas Tarsus halkına teşekkür etti.

Kaymakam Otcu, tüm okulların yardım toplama merkezi olarak belirlendiğini hatırlatarak Tarsuslu vatandaşlardan özellikle afetzedelerin ihtiyaç duyacakları gıda yardımlarını yapmaya devam etmelerini rica etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster