İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 27 Haziran 2023 112 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu, Teknik Direktör İbrahim İNAN ile Sözleşme İmzaladı

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ,Teknik Direktörlük için İbrahim İNAN ile sözleşme imzaladı.

Konuyla ilgili Tarsus İdman Yurdu Yönetimi şu açıklamayı yaptı : “Tarsus İdman Yurdu’muzda Teknik Direktörlük görevine İbrahim İNAN hocamız getirilerek anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmanın takımımız ve hocamız adına hayırlı olmasını diliyoruz. Anlaşma sonrasında hocamız ile Yönetim Kurulu’muz kurulacak futbolcu ekibi için durum değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulunmuştur. Güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen takımımız bu konuda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.”

Teknik Direktör İbrahim İNAN ise : “25 yıldır Tarsus İdman Yurdu takımımızda yetenekli futbolcularımızı kazanmak anlamında yetersiz kalınmıştır. Gençlerimizi doğru değerlendiremedik. Bu sezon önceliğimiz iyi bir ekip kurarak başarıya emin adımlarla gitmek olacaktır. Tarsus İdman Yurdu taraftarları yanımızda oldukça başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. “VEFA” örneği gösterecek bir ekiple “FEDA” edilecek zamanlarla başarı kaçınılmaz olacaktır.” dedi.


* İbrahim İNAN Kimdir?

06.06.1976 doğumlu olan İbrahim İNAN eski profesyonel futbolcu olup geçmişte Ordu takımının da kaptanlığını yapmıştır. Yaklaşık olarak 20 yıldır hocalık görevi yapan hocamız çalıştığı birçok yaş grubunda da şampiyonluk yaşamıştır. Gençlerle çalışma konusunda da başarılı olan ve gençleri tercih eden İbrahim İNAN idman kültürünü iyi bilen ve akademik anlamda da çalışmalarını hala sürdürmektedir. Şu anda UEFA-A diploması bulunan sayın İNAN, yeni dönemde de Tarsus İdman Yurdu’muz ile birlikte çalışmalarına devam edecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster