İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 31 Temmuz 2023 141 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU “SEZON HAZIRLIKLARINI TAM GAZ SÜRDÜRÜYOR”

Tarsus İdman Yurdu, yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grupta yer alacak ve sezon öncesi hazırlıklar için Nevşehir’de İbrahim İnan kontrolünde kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
KAMP KADROSU
2023-2024 Sezonu 1. Etap Nevşehir Kamp Kadrosu ; İlksen Kuttekin, Mustafa Öztürk, Mansur Darende, Muhammed Sedat Küçükoğlu, Cemal Kavalcı, Şehmuz Durak, Melih Şen, Mert Özer, Kayra Can Yavuz, Emre Kara, Yunus Davarcı, Tugay Cicili, Metehan Kavalcı, Mert Özdestici, Ziya Güven, Mustafa Köseoğlu, Berkay Çetin, Hüseyin Tulgar, Seyhan Taş, Yusuf Can Pürçek, Ömerhan Çıldır, Necat Beyaz, Erhan Kılınç, Necati Sanga, Ayetullah Kalkan, Can Canşen, Sinan Yeşilot, Hasan İlhan, Ferhat Kankılıç, Arda Çetiner, Şervan Talay, Yusuf Eren Arıca ve Yiğit Eren Elmas yer aldı.
BAZI FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILDI
Başkan Cem Kavalcı, yaptığı açıklamada, “Sezon başında transfer çalışmalarımız kapsamında takımımıza dahil ettiğimiz futbolculardan bazıları ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik heyetimizin oyun sistemine uymayan ve liste dışında kalan futbolcular ile yollarımızı ayırırken kendilerinin de bu konuda sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını takip ettik” dedi. Ayrılık kararının maddi bir sebebe dayanmadığını vurgulayan Kavalcı, ayrılan futbolculara başarılar dilediklerini ve takıma verdikleri kısa süreli katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.
REKLAM PANOLARINA REKLAM ALINACAK
2023-2024 sezonunda iç saha müsabakalarını oynayacakları Burhanettin KOCAMAZ Tesisleri’nde reklam panoları yapılacağı duyuruldu. İş insanları ve işletme sahiplerine takıma destek olmak ve reklamlarını yapmak için iletişime geçebilecekleri bilgiler verildi.
Reklam panoları ve iş birliği için iletişim numaraları:
İbrahim Halil KÜÇÜKOĞLU: 0532 483 16 72
Zülfikar POLAT: 0541 584 02 24
Yakup ERYİĞİT: 0530 689 33 02
İLK MAÇ
Tarsus İdman Yurdu’nun 2023-2024 sezonu maç fikstürü de açıklandı. İlk maçlarını 10.09.2023 Saat 16:00’da Tarsus Burhanettin Kocamaz stadyumunda Talasgücü Belediyespor’u konuk ederek oynayacaklar. Kulüp, taraftarlarını stadyuma bekliyor ve tüm takımın yeni sezonda başarılar elde etmesini diliyor.
BAŞKAN KAVALCI OLUMSUZ ALGILARA İZİN VERMEYECEĞİZ
Başkan Kavalcı, “Tarsus İdman Yurdu’muz emin ve kararlı adımlarla yoluna devam edecektir. Camiamız 100 yıllık bir camiadır ve Çukurova’nın gözbebeğidir. Kulübümüz üzerinde oluşturulan olumsuz algılara izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster