İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 14 Haziran 2023 105 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU SESİZLİĞİNİ BOZDU “ÇARPIÇI AÇIKLAMLAR YAPILDI”

TİY’in Resmi Sosyal Medya hesabında yapılan Başkan Cem Kavalcı’nın açıklaması ise şöyle ; Takımımız gelecek sene yoluna her zamankinden daha istekli ve arzulu şekilde devam edecektir.
Farkındayız ki, gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir.
Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur.
Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptık transferi açmak için fakat hep önümüze bir engel konulmaya çalışıldı.
Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden “melek” görünümlü “iblisler” geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır! Gelecek sezon herkese ve her şeye rağmen bu takım başarılı olacaktır!
Öyle ya da böyle biz transferi de açacağız bu takımı layık olduğu yere de getireceğiz. Prestiji kaybettirilen takımımızın eski prestijini kazanmasını sağlayacağız. Tek arzumuz gerçekten takımımıza gönül verenlerin takımızın yanında her daim yer alması.
Gelecek sezonda maçlarımızı oynayacağız yuvamızı Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nu tıka basa doldurmanız ve bir an bile susmadan takımımıza destek olmanızdır.
Kavalcı Son olaraktan şahsım adına şunu söylemek istiyorum;
Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent UYSAL Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez! dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster