İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 2 Mart 2023 193 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU BAŞKANI CEM KAVALCI ,AKKOZA MEDYA CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

CEM KAVALCI;” NE OLURSA OLSUN LİGDE KALACAĞIZ”

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Sn Cem Kavalcı ,Akkoza Medya Canlı Yayın Stüdyo konuğumuz oldu.Akkoza Medya Rejisörümüz Sn Erdal Alakaş’ın moderatörlüğünde yaptığımız programda,Başkan Kavalcı ,Tarsus İdman Yurdu ile ilgili bütün merak edilenleri belgeleri ile birlikte bizimle ve Tarsus İdman Yurdu Gönüllüleri ile paylaştı.Canlı telefon bağlantılarının da yapıldığı programda Sn Kavalcı ,seyircilerimizin sorularına da cevap verdi.

Sn Cem Kavalcı;transfer tahtasını açtırmak için 7 milyon 200 bin ödenmesi gerektiğini,tahtanın açılması için 700 bin tl açıklarının kaldığını söyledi.Kavalcı,Tarsus’un ileri gelen 100 kişisinin 10 bin Tl vermesi durumunda bu sorunun giderebileceğini de belirtti.

TİY için verilen sözlerin yerine getirilmediği vurgulayan Başkan ,”Oda başkanlarını,kentin ileri gelenlerini,Büyük Şehir Belediye Başkanını aradık.Takımın kurucusu Ulu Önderimizin kemikleri sızlıyor dedik,sahip çıkan olmadı”dedi.

Takımı bu hale getiren eski yöneticiler ve haksız para alan futbolcularla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Sn Kavalcı,hak etmedikleri halde kulübün futbolculara borçalndırıldığını da öne sürdü.

Eski Başkan Sn Şahin Kırbıyık ‘ın transfer tahtasının açılması için gereken parayı yatıracakken deprem olması sebebiyle parayı yatıramadıklarını belirten Başkan;” Deprem öncesi parayı yatıracaktı.Deprem oldu.Bu defa depremzedelere yardım edeceğini ,TİY ‘e yönelik tasarrufunun olmayacağını söyledi.Şahin Başkan söz vermişti ama deprem olunca birşey diyemedik”dedi .

Ne olursa olsun Lig de kalacaklarını belirten Başkan Kavalcı;” Kaçmak korkakların işidir.Biz mücadele ediyoruz.TİY bu şehrin ortak paydasıdır.Gerekirse eski yöneticilerin mal varlıklarına el koyduracağız ”dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster